Nederland kent jaarlijks vele evenementen. Deze worden bezocht door duizenden mensen. Al deze mensen, zowel bezoekers als organisatoren, leveranciers en artiesten, reizen van en naar deze evenementen. Al dit vervoer zorgt voor de uitstoot van CO2, wat een belangrijke oorzaak is voor klimaatverandering. Trees for Traffic maakt het mogelijk om deze reis te compenseren door het aanplanten van bomen. Op die manier dragen we bij aan een klimaatneutrale samenleving! Trees for Traffic is een initiatief van de Safety Group.

Doneren als evenementenbezoeker

Via OnlineTicket kun je als bezoeker een bijdrage leveren aan Trees for Traffic. Bij de aanschaf van een parkeer- of pendelbusticket compenseer je voor slechts €2,- euro je reis voor een beter milieu!

Doneren als evenementenorganisator 

Wanneer je als evenementenorganisator gebruik maakt van de diensten van de Safety Group is het mogelijk de CO2 uitstoot die hierbij komt kijken te compenseren met een donatie aan Trees for Traffic. Op die manier kunt u uw evenement zo duurzaam mogelijk maken.

Al twee evenementenbossen 

Trees for Traffic steunt met de binnengekomen donaties de aanplant van extra bossen in Nederland. Inmiddels zijn er dankzij de donaties al twee ware evenementenbossen in Nederland! Het eerste ligt in Venneperhout (sinds 2011) en in maart 2017 is ook de eerste boom in het Bentwoud bos geplant. Staasbosbeheer plant deze bomen en zorgt voor onderhoud.